A Vorsteiner limitált kiadású csomaggal int búcsút az immáron kifutó modellé lett BMW E92 M3-nak. A GTRS5 névre hallgató pakett nagyon hasonlít a már megismert GTRS3 opcióira, a lényeg azonban a részletekben keresendő.

A kaliforniai cég közleménye szerint, az apró változtatások még tökéletesebbé tették a widebody szett aerodinamikai tulajdonságait. Az első elem két extra beömlőt kapott, hátul szintén plusz szellőzőket, valamint karbon-betéteket találunk, továbbá a diffúzor lamellái is hosszabbak lettek, a még hatékonyabb leszorítás érdekében. A hátsó sárvédő elemek mintha még szélesebbek lennének, a küszöbök szintén, felnik terén pedig a VS-310-es, háromrészes konkáv garnitúrát adják a szetthez.

További finomhangolásként, hátra króm embléma, az utastérbe pedig Vorsteiner logós szőnyegek kerülnek. Opcióként kérhető a GTS3 csomagból ismert karbon motorháztető, valamint a GTRS3 hátsó spoilere is, az extra teljesítményt pedig a kifejezetten típushoz gyártott titánium sportkipufogó biztosítja: a gyári 420 pacihoz további 10 adható a rendszerrel.

A GTRS5 mindössze 40 példányban készül világszerte, a csomag pedig akár a hazai importőrtől is megrendelhető.