Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Vorsteiner, új 3-as BMW-hez készített szettjéről már korábban hírt adtunk, a kaliforniai tuning cég pedig azóta sem ült a babérjain. A korábbi szolid csomag után, az M-es verzióhoz már ők is bedurvítottak – nem is kicsit!


Az izmosabbik kiadás egy, a teljesítményhez méltó optikai/aerodinamikai beavatkozást kapott, mely az ajtókon és a tetőn kívül az összes létező kasztni elemet érinti. A widebody konverzióra épülő szett a lökhárítókat, küszöböket, valamint mind a négy sárvédőt karbonból készült elemekre cseréli, hasonlóan, a motorháztető sem úszta meg a szénszálas kialakítást.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

További extraként rozsdamentes kipufogórendszert, valamint a Vorsteiner V-308-as görgői kínálják a fenevadhoz, 18, illetve – a messze durvábbat mutató – 20 hüvelykes méretben. A demó autót továbbá matt fekete fóliába csomagolták (a mai trendeket tekintve ezt lassan már leírnunk sem kell).

A GTRS3 csomag exkluzivitását a szigorúan limitált darabszámmal is igyekszik növelni a cég, ehhez mérten mindössze 100 darabot dobnak piacra belőle világszerte, utána már csak maximum egy ügyes műanyagos segíthet – és az ugye már messze nem lesz ugyanez.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!