A tavaly őszi előzetes bemutatkozást követően, a Hofele Design teljes pompájában piacra is dobta a Porsche Cayenne alapra készülő csomagját, a Cayster GT 670-et.

Az bizonyára mindenkinek rögtön feltűnik, hogy a külalak igen jelentős változásokon esett át a korábban látottakhoz képest. Ennek oka az új, 14 elemből álló optikai-aerodinamikai szett, mely - többek között - teljesen átszabott, ledes nappali fényekkel szerelt első lökhárítót, sárvédő-szélesítéseket, szellőzőkkel tagolt motorháztetőt, küszöböket, hátsó spoilert és szárnyat, valamint diffúzoros hátsó lökhárítót tartalmaz, négy kipufogóvéggel.

Többféle designban választható, 20 vagy 22 colos felnigarnitúra, továbbá némi dekor teszi fel a koronát az optikára, odabent pedig többféle választható bőr- és színkombináció garantálja az ülések, műszerfal és az ajtópanelek egyediségét. Az ültetés mértékét - bizonyos határok közt - a sofőr akár gombnyomásra is beállíthatja, a SUV-hez készült elektronikus ültetőmodul segítségével.

A német tuner teljesítménynövelés szempontjából is szétnézett a 3.0 literes TDI, valamint a 3.0 literes TSI Hybrid motorterében. A dízel verzió 241 LE / 550 Nm-es tudását 296 lóerőre, és 650 Nm-re húzták fel, míg a hibrid 375 lóerejéből 474, 580 Nm-es nyomatékából 737 egységet hoztak ki.

A komplett csomag már a hazai importőrtől is rendelhető.