A német Hofele Design bejelentette a hónap végén megrendezésre kerülő Essen Motor Show-ra elkészülő, második generációs, 2010-es kiadású Cayenne-ra készült tuning programját, melyet Cayster GT 670-nek neveztek el.

A külső változtatások egy aerodinamikus body kitet takarnak, melyet 4690 Euróért tudhatunk magunkénak. Új első spoilert, 2,5 centis sárvédő szélesítéseket és hátsó diffúzort is tartalmaz a csomag, valamint négy - választhatóan ovál vagy kerek - kipufogóvéget, amelyek passzolnak a gyári végekre.

További 2990 Euróért levegőbeömlős, karbon elemekkel tarkított motorháztető vásárolható, a kocsi alatt pedig 20-22 colos, tetszőleges stílusban választható felnigarnitúra található. A felfüggesztés érdekessége, hogy a megszokottól eltérően álló helyzetben és 80 km/órás sebességig leengedett állapotban, a földhöz 40mm-el közelebb tartja a kasztnit, efölött pedig kiemeli a gyári magasságra a teljes utazási komfort érdekében.

A belső tér StarLight fedőnéven futó kétszínű bőrözést és karbon beütéseket kapott, melyekről - mivel még csak egy képet hoztak nyilvánosságra - semmit nem lehet tudni.

A motorikus változtatásokat viszont már megosztották a nagyközönséggel: a 3.0 literes dízelmotor teljesítményét 245-ről 315 lóerőre emelték, a nyomaték pedig 550-ről 650 Nm-re változott. A Cayenne S Hybrid motorját is megpiszkálták, 380 LE-ről 481-re és 580 Nm-ről 737-re izmosodott az erőforrás.