Napjaink egyik legismertebb futball-ikonja, David Backhem autós ízlésére sem lehet panasz. Nem akármilyen kocsival vitte ugyanis suliba a srácait, hanem egy cseppet sem gyári állapotú Rolls Royce Phantom Drophead Coupe kabrióval.

Az autón végzett módosításokat nem kisebb név, mint a DUB Industries jegyzi, a sztár preferenciái szerint pedig a teljes autót - beleértve a hűtőrácsot, az orrdíszt, valamint a 24 colos Savini Forged felniket is - feketébe mártották.

Az utastér kontrasztként komplett vajszínű bőrözést kapott, továbbá egyedi TV-DVD multimédia rendszer került beépítésre, természetesen a háttámlákba épített monitorokkal. További extra mindezen túl a tetőt csukott állapotban elfedő, faberakásos takaróelem, valamint Beckham Real Madrid mezének 23-as száma az ülésekbe hímezve.

Ez utóbbit azonban már eltávolították, ugyanis minden bizonnyal flottafrissítés készül a Beckham családnál. A 2008-as évjáratú autó is eladósorba került, így potom 399,888 dollárért (89M HUF) bárki átülhet az élő legenda által - mindössze cirka 6,000 mérföldet  - koptatott ülésekbe. Ez egy kicsivel több, mint amit a Rolls Royce egy új darabért elkér, de hát az ereklyéket meg kell fizetni, ugye.