Még egy Vorsteiner-szösszenet a mai napra: a kaliforniai cég a hétvégén tett közzé egy kis előzetest a BMW 1M-hez készülő tuning csomagjukról.

Mindössze egyetlen kép áll rendelkezésre egyelőre, ebből azonban már jól  körvonalazódik az impozáns GTS-V szett: új első légterelő, a fékek hűtését elősegítő plusz beömlőkkel, hátul diffúzoros toldat, valamint egy leheletfinom szárny alkotja az aerodinamikai opciókat, egytől-egyig karbon elemek használatával.

További kiegészítésként 19 és 20 colos, konkáv Forged könnyűfém garnitúra, valamint Titanium sport kipufogórendszer kapható majd az autóhoz. Az utasteret pedig egyedi szőnyegek dobják majd fel.

Az infó még igencsak friss, a hivatalos adatokat az elkövetkező hetekre ígérik - a csomag pedig 2012 januárjától lesz rendelhető.

A Vorsteiner GTS-V pakett koncepciójában egyébként már a novemberi SEMA Show-n is bemutatkozott, akkor az E92 M3-ra szabott verzió volt a sláger - teljesen hasonló cucc várható most az 1M-hez is. Galériánkban - az egyesről elérhető egyetlen kép mellett - jórészt erről találtok képeket.