Immáron nem először nyúl az Anderson Germany a 599 GTB Fiorano-hoz. A német tuning cég leporolta az idén márciusban kiadott Race Edition csomagot, és számos ponton továbbfejlesztve, ismét támad a módosított Ferrarira vágyó réteg meglehetősen szűk piacán.

Külsőleg az autó gyakorlatilag semmit nem változott. A korábbról ismert aerodinamika szett, a piros versenycsíkok, valamint a 21 colos felnik is egy az egyben maradtak, a fókusz jelenleg inkább az utastérre összpontosult.

Nem is akárhogyan: a belső értékek ezúttalsokkal inkább igazodnak a külsőhöz, egyedi vörös és fekete bőr, valamint vörös varrások bevetésével. További módosításként a konzolokat, kilincseket, küszöbléceket, de még a váltófüleket is karbonból készítették el - néhány gramot spórolva az autó tömegéből is.

Végül, tornáztak egy kicsit a teljesítményen is. A Hamanntól adoptált hangolható kipufogórendszer már adott volt korábbról, a motorvezérlő elektronikán azonban még húztak egy kicsit, így a hatliteres V12-es már 674 lóerőt teljesít. Az előző kiszereléshez képest ez 24 plusz pacit jelent, így minden bizonnyal a 3.7 másodperces 100-as sprint, valamint a 330 km/órás végsebesség sem változott számottevően.