A jelek szerint megszületett a világ leggyorsabb Mercedes SLR sportautója. A márka tuningjában az élvonalat képviselő Renntech, az Exotics Boutique, a Platinum Motorsport, és a MACarbon közreműködésével igen komoly konverziót dobott be a köztudatba.

Kezdve a külcsínnel, az aerodinamikai szett korábbról már ismerős lehet: igen, ez bizony a Mansory Renovatio csomagja, mely kis módosítással, fekete-fehér színárnyalatban került az autóra. Az SLR egyrészes, 20 colos Agetro M140-es felniket kapott, a kasznit pedig versenyfutómű segítségével ültették meg, továbbá, egy hidraulikus modul segítségével gombnyomásra emelhető is a menetmagasság, akár egy komolyabb fekvőrendőr esetén.

Az igazi csemegét viszont a motorháztető alatt találjuk. A RENNtech kompresszor szettje segítségével a teljesítmény egyészen 770 lóerőig szaladt fel, ami dragstereket megszégyenítő, 10.29 másodperces negyedmérföldes időt garantál, 216 km/órás végsebességgel. A jókora erő pedig módos³tott váltón keresztül jut a hajtott kerekekre.

A RENNtech SLR - több más komoly koncepció kíséretében - természetesen az idei SEMA Show-n kerül bemutatásra.