Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Vorsteiner pályafutásának első olasz autós konverzióját mutatta be a napokban, nem kis felhajtással körítve. A kaliforniai cég a Ferrari 599-est szabta át, méghozzá a 599 GTB és az 599XX keverékére – egy jó adag egyedi fűszerezéssel.

A Ferrari 599-VX project debütálásáig hátralévő időt folyamatosan számláló jelezte a Vorsteiner weboldalán, a nagy eseményt pedig a Concorso Italiano rendezvényre időzítették, melynek a kaliforniai Pebble Beach adott otthont. A gép azóta hivatalosan is bemutatkozott a nagyérdeműnek, igaz, néhány nappal az esemény előtt egy helyi média már kiszivárogtatott néhány képet és egy videót az üdvöskéről, mely egy zártkörű partin készült.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A matt fehér 3M fóliába csomagolt 599-VX komplett, karbon elemekből álló optikai szettet kapott. A nyolcrészes csomag újragondolt első és hátsó lökhárítót, küszöböket, motorháztetőt, diffúzort, valamint hátsó szárnyat és beömlőket tartalmaz. Felnik terén exkluzív, kovácsolt garnitúrát pakoltak fel, melyek a repülőgépgyártásnál is alkalmazott T-6160-as alumíniumból készültek.

Végső simításként rozsdamentes acél sport kipufogórendszert szereltek a gyári helyére. Motortuningról egyelőre nincs infó, az optika azonban minden kétséget kizáróan gyönyörűre sikeredett.