Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Pénteken egy kis csapattal indultunk a találkozó helyszínére, ahol igazi hazai lecsóval, pálinkával és jó hangulattal vártak minket.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Szombaton reggel 9 órától már elkezdtek érkezni a tunerek, akiket az Ez Wash, My Car, Kicker, Gálffy Tuning, Ugrálóvárak, BOMBA energiaital, és számos büfé felállított standjai vártak.

Már a reggeli órákban indult a szépségverseny zsűrizése és a Kicker db Cup.

Az M0-s szokásos bedugulása miatt, a Happy Dj's Team kicsit késve érkezett Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!meg, de hála a segítő kezeknek és az ügyességüknek, kb 30 perc után már szólt is a talpalávaló. A nap házigazdája Kőváry Barna volt, aki megérkezése után fel is rázta a még álmos népet. Ahogy már megszoktuk Tőle, a hangulat és a röhögés garantált volt. A szépségversenyt a Bara Kárpit és Herczeg Ricsi zsűrizte.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A programokban sem volt hiány, a napot Belső Csaba kezdte, majd a B.Masters, és számos tánciskola követte a színpadon. Hála a helyszín adottságainak a tisztelt nagyérdemű a fák hűvös lombjai alatt élvezhette végig az egész napot. Természetesen a BOMBA jóvoltából a jéghideg energiánk is biztosítva volt. Az Ez Wash-nál sem volt megállás, egymás után álltak be az autók egy kis csinosításért, a Fóliavilág pedig a helyszínen élőben mutatta be tudományát. Köszönjük nekik !

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A helyi rendőrségnek köszönhetően felvezetéssel ment végig a felvonulás, majd végezetül Kőváry Barna rögtönzött mélyláda emelő versenyét élvezhettük ahol a hölgyek is képviselettték magukat.

A színpadon a db Cup és a szépségverseny díjátadója zárta a napot. Az ajándékokért külön köszönet a BOMBA, Bolyhos Pálinka, Ez Wash és a My Car csapatának.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Azt hiszem a szépségverseny eredményének meglepetése mellett, megint egy remek és már megszokott Tápiószelei Tuning Találkozón vehettünk részt, és már most tudjuk, hogy jövőre ismét találkozunk.

Gratulálunk a szervezőknek...