2011-ben a Gyorsulási Futam Taszáron indítja a szezont, és a hagyományokhoz híven újra megtölti a repülőtér területét több különböző autós-motoros programmal.

2011-ben a már ismert autós és motoros kategóriák mellé, először az országban női gyorsulási kategóriával várjuk a gyorsulás szerelmeseit a repülőtér kifutójára, és ha ez még nem volna elég, a nevezés díját mindenki számára 1000 Ft-ra mérsékeltük, hogy minél többen akarják kipróbálni a biztonságos körülmények közötti gyorsulási versenyzést!

Ahogyan már megszokhattátok nem csak a lóerőké lesz a főszerep, hanem a betont rengető hangerőé is, mert újra itt a KICKER dB Cup, avagy a páros autós hangnyomás versenysorozat! A Carstyling.hu éves autós szépségversenye is a 2011-es fejlesztésekkel mutatkozik be Május 1-én, ahol a versenyzők ismét felállhatnak a forgószínpadra autójukkal, ami mellett a legfrissebb pörgős ritmusok, és csodaszép lányok táncolnak majd a Partyzoo.hu, jóvoltából!

Végül, de nem utolsó sorban egy új sportági premiert hozunk el nektek, a második pályára, mégpedig magát a GYMKHANA-t! Aki nem tudná a GYMKHANA a világ legkoncentráltabb és legprecízebb motorsportja, amit a taszári közönség egy szinkronpályán saját autójával is kipróbálhat!

Programok 2011.05.01 (V1.0):

- Autós-motoros Gyorsulás
- Páros hangnyomás verseny (KICKER dB CUP’11)
- Autó szépségverseny (Carstyling Show’n Shine TOUR’11)
- Gymkhana pálya (szlalom és drift versenyzők részére!)
- Gymkhana és Drift bemutatók
- HANDICAP SHOW Futamok
- Modellfotózás
- Tuning autós találkozó
- és még számos meglepetés…

Jegyárak:

- Belépőjegy ára: 1800,- HUF (10 év alatt a belépés ingyenes!)
- Gyorsulás nevezési díja: 1000,- HUF
- Kicker dB Cup nevezési díja: 1000,- HUF
- Gymkhana pálya használat: 5000,- HUF
- Autószépségverseny: Carstyling.hu kártyával ingyenes

A tartalom utoljára 2011.04.04-én lett frissítve, aktuális programokért és információkért látogass vissza a verseny előtti napokban is!

Információ:

70.522.00.16
futam.hu (hamarosan)
facebook.com/futamhu