Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Bár a fókusz mostanában a legújabb nagyágyún, az SLS AMG-n van a Mercedes háza táján, az Edo Competition nem feledi a nagy elődöt sem: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a nemrégiben kiadott csomagjuk, a Black Arrow, mely az McLaren SLR-t veszi alapul.

Az igazi finomságokat természetesen a motorháztető alatt találjuk. A V8-as erőforrás kompresszorának újrahangolásával, átprogramozott vezérléssel, valamint számos, speciális ehhez a típushoz gyártott alkatrész felhasználásával – módosított légbeviteli rendszer, sport légszűrők, új leömlők, valamint kipufogórendszer – a kétüléses immáron 722 lóerőt és 890 Nm nyomatékot teljesít. A módosításoknak köszönhetően a Fekete Nyíl mindössze 3.4 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára, míg a 300 km/órát 24.5 másodperc alatt éri el. Maximális sebességét elektronikusan 345 km/órában limitálták.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A brutális teljesítményt némileg külső terén is alátámasztandó, az SLR matt fekete fényezést kapott, melyen piros design körítésében szerepel a lóerők száma. Újak a felnik is, 21 hüvelykes méretben, szintén fekete-piros színkombóval, továbbá a kipufogóvégeket is lecseréltékm és karbon keretbe foglalták. Az utastérben fekete bőr és Alcantara uralkodik, melyet több elemen karbon borításokkal dobtak fel. Az i-re a pontot az új multimédiás rendszer teszi fel, navigációval, telefonnal, TV és iPod csatlakozással, valamint parkoló kamerával kiegészítve.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!