A napfény városa idén sem marad tuning nélkül, április 16-án, szombaton a nagysikerű Raceland Kupa ismét megszervezésre kerül, melyen természetesen mi is teljes vállszélességgel veszünk majd részt!

Aki benevezett a két korábbi fordulóra, biztosan tudhatja, hogy a főszervező BG Tuning co. mindent megtesz majd, hogy egy felejthetetlen nappal a háta mögött távozhasson minden egyes résztvevő a helyszínről. Az esemény gerincét – melyre ezúttal is a Szeged Pláza parkolójában kerül sor – a rendkívül értékes díjakért folyó autó szépségverseny jelenti majd, melyre a kezdőktől egészen a legkomolyabb építőkig várják hazánk tunereit.

A versenyen két kategóriában lehet majd nevezni: Profi és Amatőr, avagy a már kompletten megépített autókéba, és a még épülőkébe. A cél mindezzel, hogy minden lelkes autóépítőt támogassanak a hazai szcénában, egyedi elképzeléseinek megteremtésében.

A részvétel a rendezvényen természetesen teljesen ingyenes, az autó szépségversenyen való nevezés díja pedig jelképes 500 Ft. A nyeremények azonban nem akármilyenek:

Amatőr kategóriában, az első három helyezett a BG Tuning összesen 250.000 Ft értékű kuponját teheti zsebre, profi kategóriában pedig ugyanennyi értékben kerülnek vásárlási utalványok kiosztásra, melyeket a nyertesek rögtön le is vásárolhatnak a Szeged Pláza üzleteiben!

A zsűrizés délután 1-kor fog kezdődni, így az érkezésre és a nevezésre reggel 9:00-tól 13:00-ig van lehetőségetek. Korán érkezni pedig érdemes, hiszen a BG Tuning vendégszeretete most sem marad el! A korán érkezőket a már hagyományos, ingyenes reggelivel, zsíros kenyérrel, valamint frissen készült péksüteménnyel várják, de a később jövőknek is jutni fog az eszem-iszom dínom-dánomból!

A rendezvény nem csak az optikát építőknek kedvez, hiszen a helyszínen a Kicker csapatának ingyenes mérésére is nevezhetsz autóddal!

Az autók mellett számos program vár Benneteket: délelőtt a Happy DJ’s Team live mixe, délutántól pedig koncertek és fellépők szórakoztatják a nagyérdeműt, a beltéri színpadon sztárvendégként pedig idén Sub Bass Monster lép fel, akitől köztudottan nem áll messze az autók világa!


A rendezvényen természetesen a Carstyling.hu színpad is teljes üzemben áll rendelkezésetekre, melyen bárki bemutathatja, vagy csinos hostessek kíséretében lefotóztathatja autóját. Ha pedig már ott vagy, a Pláza egész nap tuningolt akciókkal és finomhangolt árakkal vár minden látogatót, érdemes lesz tehát szétnézni a Házban is!

A BG Tuning mindenre gondol!

Ne bajlódj a mosatással, hanem legyél túl rajta bármiféle ellentételezés vagy fáradtság nélkül. A Nógi autómosóban, minden, a Kupára érkező tuning autó ingyenes külső takarításban részesül! A cím: Szeged, Bakay Nándor u. 29, csupán néhány sarokra a Plázától!

Ne feledjétek tehát:
Április 16. szombat: IRÁNY SZEGED! ;)

Helyszín: Szeged Pláza parkoló. 6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 119.
Időpont: Április 16. 9:00-tól
Nevezés: 13:00-ig
Díjátadó: 19:00