Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az Anderson Germany alig 4 hónapja hozakodott elő az Audi R8 legerősebb, 5.2 literes V10-es motorral rendelkező változatának tuningjával, melynek akkor a Racing Edition nevet adták. Most azt minimálisan átdolgozva ismét hozzányúltak a négykarikás sportautóhoz, ezúttal Hyper Black Edition név alá bújtatva.

A motor tuningja hasonlóképp alakult, mint akkor: átprogramozott elektronika, sportlégszűrő és kipufogórendszer kombóval operáltak, utóbbi anno 17, most 22 kilóval teszi könnyebbé az autót a gyári értéknél. Az akkori 60 lóerős többlet a legújabb változatnál 4-el több, így 589 LE lett a végeredmény. A kipufogórendszer távvezérléssel 3 hangon tud megszólalni, így kertvárosi környezetben hajnalban hazaérve sem kell tartani a mérges szomszédok bosszújától.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A nevéhez hűen mélyfekete fényezést kapott az autó úgy, mint a 19 colos felnik is, melyek peremén narancssárga csík húzódik. Ez a szín visszaköszön a féknyergeken és a belső térben is, ahol ismét bebizonyosodik, hogy a narancssárga és a fekete nagyon jó barátok.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!