Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az európai márkákat saját stílusában gátlástalanul átalakító japán Wald International áldásos munkássága ezúttal a patinás luxusautót, a Rolls-Royce Phantomot érte utol. A nagy debütálás pedig hol is lehetett volna máshol, mint a múlt hétvégén esedékes Tokiói Autószalonon.

Az ismét Black Bison – azaz fekete bölény – névre hallgató optikai csomag rácsozott első toldatot, kopoltyúkkal és díszítéssel felvértezett sárvédő-elemeket, valamint stílusban passzoló küszöböket, hátsó toldatot és egy diszkrét légterelőt tartalmaz. További kiegészítésként a tükrök egyedi borítást kaptak, valamint 10x24 hüvelykes luxusfelni garnitúrára ültették rá a kasznit, a felniket 295/25R24-es Nitto abroncsokkal szerelve.

Hogy a Wald szettjével mennyire történt (ismét) szentségtörés, döntse el mindenki maga, mindenesetre a Subaru mintára épített C-osztályos Mercedes, és a többi japán stílusú átalakítás után, olyan nagy meglepetést talán nem okoz ez a csomag. Figyelemfelkeltésre azonban biztosan első osztályú volt, főleg a kiállításon konstans előtte pózoló két biztonsági őrnek öltözött szekrénnyel – bár az is elképzelhető, hogy őket csak a jóérzésű angol látogatók távoltartása végett alkalmazták.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!