Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Jó három év telt el, mióta a Hamann először kezelésbe vette a Lamborghini Gallardo-t, melyhez Victory néven készítettek komplett csomagot. Az azóta kiadásra kerülő LP560-4 verzió azonban okot szolgáltatott a szett leporolásához, melyet – több változtatással – a friss típusra is rászabtak.

Optikailag mindez a korábbról már ismert szélesítő szett újragondolását jelentette, mely a sárvédő-elemek mellett újraszabott lökhárítókat, küszöböket, valamint hátsó szárnyat tartalmaz, valamint nem hiányozhat a tetőre épített beömlő sem, mely a motorteret látja el extra hűsítő levegővel. Újdonságot továbbá a kétszínű, matt fekete – bordó fényezésben találunk, a felnik maradtak a jól bevált, 20 hüvelykes Edition Race tárcsák, elől 235/30ZR20, hátul 325/25ZR20-s abroncsokkal.

Az utasteret 14 elemből álló karbonpakkal dobták fel, melynek minden darabját vörös árnyalattal látták el. Ebből az anyagból készült a szintén újonnan beszerelt sportülések hátulja is, továbbá, ha már belekezdtek, egyedi szőnyegezéssel is ellátták a sportautót.

Végezetül, az elektronika optimalizálásával további 20 pacit sikerült kicsikarniuk a gyárilag 580 lóerős V10-esből, melyhez 575 Nm nyomaték is párosul. A Gallardo Victory II így 328 km/órás végsebességre képes, ami egyébként 3 km/órával jobb a gyári adatnál.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!
WWW.HAMANN-MOTORSPORT.HU