Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A prémium kategóriára szakosodott Anderson Germany ezúttal a kisebbik Lamborghinit vette kezelése. A düsseldorfi csapat, White Edition néven egy rendkívül impozáns csomagot készített a típushoz, mely mind külsőleg, mint motorikusan hozzátesz az olasz bikához.

Számos példán láthattuk már, hogy optikailag egy Lamborghinin – pláne szélesítő szettel – általában már csak rontani lehet, az Anderson készlete azonban mintha kivételt képezne az eddigiek alól. Az újrarajzolt első lökhárítóból, sárvédőkből, küszöbökből, valamint diffúzorból és szárnyból álló szett remekül illeszkedik a sportautó karakteréhez, mindezt színezett üvegekkel, valamint karbon betétekkel dobták még fel. Nevéhez méltóan az autót hófehér fényezéssel látták el, exkluzivitás terén pedig a matt lakkozás teszi fel a műre a koronát. Felnik terén a cég saját, fehérperemes garnitúrájára esett a választás, a kasznit pedig állítható sport futómű segítségével ültették rájuk.

Az utastér bőrözése – hasonlóan a külső designhoz – fekete és fehér színekben pompázik, és hogy ne csak az optikáról szóljon a mese, motorilag, chiptuning segítségével 40 plusz lóerőt csikartak ki a gyárilag 560 lovas ménesből.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!