Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A TechArt tavaly télen, az utolsók közt jelentkezett kiegészítésekkel a Porsche Panamerához, azóta azonban az egyik legaktívabb tuner a témában. A neves német Porsche specialista, a nemrégiben debütált Black Edition után, immáron harmadik csomagját állította össze az ötajtós típushoz, ezúttal GrandGT név alatt.

A hangzatos megnevezés elsősorban egy aerodinamikai szettet takar, mely karbon, poliutherén és üvegszálas műanyag elemekből tevődik össze. Mindez LED nappali fénnyel szerelt új első lökhárítót, kiömlőkkel tagolt, karbon motorháztetőt és küszöböket, valamint sárvédő-szélesítéseket tartalmaz, melyek elő 21, hátul 42 mm-es nyomtávszélesítést tesznek indokolttá.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az optikához a cég saját könnyűfém keréktárcsáit kínálja. A TechArt Formula I, Formula II és Formula III garnitúrák 20-22 hüvelykes méretekben elérhetők, mindezeknek pedig többféle színben pompázó permutációja is elérhető. Motorilag chip, valamint egyedileg fejlesztett kipufogórendszer segítségével 80 plusz lóerőt sikerült kicsikarni a 4.8 literes, gyárilag 493 pacis aggregátból.

A TechArt, jó szokásához híven számos opciót kínál az utastérhez is, kezdve a mindenféle színben elérhető bőrözéstől a különböző berakásokig, vagy a high-end multimédiás kiegészítőkig.

A GrandGT debütálására, a megújult TechArt Magnummal karöltve a jövő héten esedékes Zurich Car Show-n kerül sor, az európai premierre pedig természetesen november végén, az évente esedékes Essen Motor Show keretei között.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!