Németországban az igényes autótulajdonosok körében már régóta divat a design-os, az autó külleméhez, megjelenéséhez illő rendszámkeret. A bőséges kínálat a CarSign® jóvoltából idén végre Magyarországra is elérkezett.

Az autó színe, gyári vagy tuningolt kiegészítői (króm, nemesacél vagy színrefújt kilincsek, feliratok, küszöb, spoiler, stb.) és általános megjelenése befolyásolja, hogy milyen felületű rendszámtáblatartó keretet érdemes választani.

A CarSign® a nemesacél anyagú különleges rendszámkeretei a következő felületekkel választhatók:


A feketére fényezett és karbon hatású rendszámkeret az autó sportosságát hangsúlyozza ki. A krómozott vagy polírozott felületű nemesacél rendszámtartó keret kiválóan illik az eleganciát sugárzó típusokhoz és old timerekhez. A szálcsiszolt nemesacél keret általában a SUV-okhoz és a terepjárókhoz passzol. A színkód alapján egyedileg a gépkocsi színére fújt keret pedig minden autóhoz tökéletesen illeszkedik.

A „hagyományos” műanyag rendszámkeretekkel összehasonlítva CarSign® rozsdamentes acél rendszámkereteket a következők jellemzik:

- A megrendelésnél meg kell adni a gépkocsi márkáját, típusát, valamint a gyártási évet és hónapot, mivel a CarSign® keretek egyedileg hajlítottak, minden márka minden típusának lökhárítójára milliméter pontosan illeszkednek; ellentétben a jelenleg általánosan használt műanyag keretekkel, melyek sokszor elállnak, merevek, nem illeszkednek.


- A CarSign keretek bármilyen egyedi szöveggel, logóval, grafikával rendelhetőek. Az első rendszámkereteken lézergravírozással,


a hátsó kereteken főleg speciális anyagból készült színes betétben (inlay-ben) helyezik el a kért egyedi mintát, logót, szöveget.


- A rozsdamentes nemesacél rendszámtartó időjárásálló, útsóálló, UV álló, nem kopik, nem fakul, nem színeződik; ellentétben a jelenleg forgalomban lévő sima, festett vagy krómozott műanyag rendszámkeretekkel, amelyeket az időjárási és környezeti hatások hamar tönkretesznek.

- A CarSign® rendszámkeretekre a gyártó a törvényes jogszabályi követelményeket jóval meghaladó, 2 év jótállást vállal; ellentétben a műanyag rendszámkeretek gyártóival, amelyek általában nem vállalnak az általuk gyártott termékre garanciát.

- A CarSign® kereteivel Németországban, a CarSign hazájában túlnyomórészt igényes tulajdonosok prémium kategóriás, drágább gépkocsijain, szalonautókon, tesztautókon, ritka autókülönlegességeken, tuning autókon és old-timer autókon találkozhatunk, tehát a gépjárművek egy szűk rétegénél; ellenben a hagyományos műanyag keretek tömegcikkek: a gépjárművek 99%-án ilyet láthatunk.


A CarSign® neves cégek megbízható partnere – a vevők 60%-a visszatérő vásárló

A cég németországi és magyar ügyfelei túlnyomórészt magánszemélyek, de céges ügyfelek főleg autókereskedések, autószalonok, autó-kölcsönzők, flottakezelők és nagyvállalatok, de veterán autó egyesületek, tuning-klubok, futballcsapatok is rendszeres vásárlóik.


A vevők több, mint 60%-a visszatérő vásárló. A dinamikus bővülés, új vevői rétegek megnyerése mellett a CarSign® nagy hangsúlyt fektet a régi vevők megtartására. Statisztikáik szerint 2009-ben a tízből 6 vásárló már korábban vásárolt a CarSign® termékeiből, azaz a vevők több mint 60%-a biztosan elégedett volt a termékkel.
Referenciáikról bővebben honlapjukon a Céges ügyfelek - Németországi céges ügyfeleink link alatt tudhatnak meg többet.

Ha elnyerte tetszésüket a CarSign terméke, látogassanak el a tartalmas www.CarSign.hu weboldalra, és a webshopban akár közvetlenül rendelhetnek is a különleges kiegészítőből.