A Posche tuningjára szakosodott SpeedART sem marad ki az idei essen-i ámokfutásból, ezúttal a márka 4 ajtósán, a Panameran mutatják be, hogy mire is képesek. A PS9 becenévre hallgató autó nem kevesebb, mint 650 lóerőt teljesít, 890 Nm nyomaték mellett.

Mindezt nagyobb feltöltőkkel, sport katalizátorokkal és átprogramozott elektronikával érték el, melyek mellé még kapunk egy állítható hangzású kipufogórendszert is. Ha túl vad lenne ez a teljesítmény, a kevésbé bátraknak rendelkezésre áll 550 és 600 lovas változat is.

Természetesen a külső is átalakult, teljes spoiler szettet kapott az autó. A Panamera formája már gyári állapotban is rendkívül mutatós, de véleményem szerint az átalakításokkal sikerült még szebbé tenni. Eltalálták azt a középutat, ami pont elég ahhoz, hogy tényleg jól és sportosan nézzen ki a kasztni, mindenféle túlkapás nélkül.

A 22 colos, 3 részes LSC FORGED felnik is tökéletesen passzolnak a stílushoz. Belül sportkormány, F1 kormányváltó, karbon elemek, varrott díszítések, újraformált számlapok és exklúzív lábszőnyegek fogadják a beszállni vágyókat. Ez igen!