Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az idei év talán utolsó kellemesnek nevezhető napján került megrendezésre a tököli Futam gyorsulási versenysorozat záró fordulója. A remek napsütéses időben, a reptéren gyakorlatilag teljesen szokatlan szélcsend mellett zajlottak az események a kifutó 402 méteres betoncsíkján – és azon is túl.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A remek időjárás rengeteg résztvevőt is hozott magával, a versenyzők száma pedig már-már a régi időkre emlékeztetett: a sor sokszor a standunkig ért a rajtkaputól, annyi biztos, hogy a nevezők száma jócskán meghaladta a szeptemberi futamét. Számos régi és új arcot láthattunk kint, kezdve a csapatostul érkező külföldi versenyzőktől a hazai fanokig. Autók terén azt hiszem senkinek nem lehetett oka panaszra, a népes hazai és nemzetközi mezőny mellett, többek között kint volt egy Techart Porsche, a Chevrolet Nova, nagy meglepetésre pedig Szabyk Fiestája is hagyott néhány réteg gumit a tököli betonon.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A gyorsuláson túl, az év utolsó hangnyomás és tuning szépségversenyére is rengetegen érkeztek, régen volt már ilyen szinten teli a parkolónk. A Frigate Tuning Hangorkán megmérettetése, valamint a Carstyling Show and Shine is rekordszámú nevezővel került lebonyolításra, a megszokott pályavégi placcunkon pedig több kiállító is helyet kapott. Standunk mellett a BG Tuning, valamint a Fusion pakolt ki, míg kicsivel távolabb a B & B Autóhifi Stúdió jelent meg, igen igényes felhozatallal. Az elsősorban Kicker termékekkel felszerelt vasak mellett az egyik attrakciót a szó szerint hajlobogtató mélyláda jelentette, amit bárki kipróbálhatott egy laza hanghullám erejég.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Kiállítókból egyébként sem volt hiány, köztük kiemelten említhetjük a hazánkban már végre kapható Monster energiaital standját, mindezen kívül pedig a büfére sem lehetett panasz. Maga a rendezvény a korai sötétedés végett viszonylag hamar véget ért, azonban a leszálló este folyamán sem csökkent 20 fok alá a levegő. A remek hangulatban eltelt nap méltó befejezése volt az idei szezonnak, folytatás már csak jövőre, a dátumokért pedig lassan lehet csekkelni az eseménynaptárt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!