Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A brit Cargraphic vadonatúj átalakításokkal jelentkezett a Porsche 911 Turbóhoz. A GT RSC 3.6 névre keresztelt csomag maximálisan 624 lóerőt hoz ki a gyárilag 473 pacis hathengeresből, valamint további optikai-aerodinamikai változtatásokat is kapott.

A csomag még meglehetősen friss, így a motortuning mikéntjéről egyelőre nem jelentettek meg konkrét információkat. Ami biztos, hogy a 150 lovas pluszhoz azonban erősebb fékeket, a Bilstein futóművét szerelték fel, a fekete verseny felniket pedig a Dunlop abroncsaiba bújtatták. A leszorító erőről elől egy toldat, hátul jókora szárny gondoskodik, a kasztni merevségét pedig komplett bukóketrec is garantálja, odabent.

A Cargraphic üdvöskéjét több más autóval együtt nemrégiben a papenburgi versenypályán tesztelték, ahol olyan vasak között szerepelt igen kiemelkedő helyen, mint a Konigsegg CCX-R, a Gumpert Apollo, vagy a Lamborghini Murcielago LP 670. Több mérés is született, az eredmények pedig igen meggyőzőek: a 0-100 km/órát 3.0 másodperc, 0-300 km/órát 22.8 másodperc alatt tudta le, a mostanság divatos 0-300-0 szakasz pedig mindössze 30.3 szekundumot vett igénybe.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!