Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Porsche tuner Gemballa bővebb információkat jelentetett meg a márka legújabb üdvöskéje, a Panamera alapjaira épülő teljes körű csomagjukról. A közvéleményt igencsak megosztó, első négyajtós típusból akár 750 lóerőt hoznak ki a cég mérnökei.

A Mistrale fedőnévre keresztelt modell teljes aerodinamikai szettet kapott, melynek jókora első beömlői már előrevetítik a tető alatt lapuló nem gyenge motorerőt. A hírek szerint, a mágikus hét és fél kiló alatt többféle tuningolási szint is lesz a vásárlók vérmérséklete és pénztárcája függvényében, erről azonban még nincsenek részletes infók. Van viszont egy pár küszöb, na meg persze beépített kipufogós diffúzoros hátsó lökős, mindez teljes egészében karbonból.

A Gemballa 40 mm-ig operáló ültetőszettet, valamint négykéményes sport kipufogórendszert is tervez a típushoz, a megszaladt lóerők kordában tartásához pedig 420 és 380 mm-es féktárcsákat kínál, elől hat, hátul négy dugattyús nyergekkel. Felnik terén a cég saját, 22 hüvelykes garnitúráját állította csatasorba, az óriási motorerő bizonyára könnyedén eljátszik a jókora felnikkel. Állítólag az utastér sem úszta meg átalakítások nélkül, erről azonban egyelőre képek formájában sem nyilatkoztak Gemballáék.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!