Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Porsche tuning specialista SpeedART, legújabban a Cayenne dízel verzióját vette teljes körű kezelésbe. A hangzatos TITAN DTR névre keresztelt SUV 3.0 literes V6-osát három lépcsőben akár 310 lóerőig húzzák fel, a tulajdonos óhaja szerint – a körítés pedig még csak ezután következik.

A gyárilag 240 pacis erőgép 280, valamint 290 lóerős változatát chiptuning segítségével prezentálják, míg a legerősebb verzió esetén már egy nagyobb turbó is bent figyel a motortérben. Mindezt kipufogó oldalon egy speciálisan ehhez a típushoz készült rendszerrel fejelték meg, míg a plusz lovak mellé dukáló sportosabb vezetési élményhez egy minden preferencia szerint állítható sport futóművet szereltek fel.

Optikailag jókora, 22”-es könnyűfém felnikkel látták el az autót, melyekre elől 275/30, hátul pedig 295/30 ZR22-es abroncsokat húztak. Mindehhez teljes aerodinamikai csomag is tartozik, bónusz ködlámpákkal és nappali fénnyel ellátott első lökőssel, küszöbökkel, valamint hátsó szoknyával.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Nem maradt érintetlenül az utastér sem: az ajtópanelektől a kormányig prémium minőségű Alcantara kárpitozást találunk, ez utóbbi pedig teljesen új, háromágú, F1-váltós elemet takar. További módosításként egyedi szőnyegek, sárga számlapos műszerek, valamint egy utólagos turbónyomás mérő óra került felszerelésre.