Mikor az Abt Sportsline tervezői egy járművön dolgoznak, az a céljuk, hogy egy saját karaktert adjanak az autónak - és ennek a karakternek minden szemszögből láthatónak kell lennie. „Ezért az a feladatunk, hogy az összes építőelem, a keréktárcsától a kipufogóig, összhangban legyen egymással.”- nyilatkozza Hans-Jürgen Abt.

A kempteni tradicionális vállalat vezérigazgatója tudja, mit várnak el az ügyfelek: „Egy tökéletes járművet, sem se többet, sem kevesebbet”

Ezért az ABT Sportsline egy összhangban lévő AERO ajánlatcsomagot állított össze, ami minden rendelkezésre álló karosszéria elemet tartalmaz, az Abt rugókat, a jellegzetes 4 csöves kipufogó kivezetést, valamint a dinamikus Abt sport keréktárcsákat. Természetesen minden komponens igazodik egymáshoz, az ár jelenti azonban a sajátosságát. Ezt igazolja két példa.


1. példa: VW Golf V

Az ABT AERO csomag ára 1.230.190-HUF; mely tartalmazza a kedvezményt, és az áfát. A Golf V csomag a következő ABT komponenseket tartalmazza:


  • hűtődíszrács, első spoiler, küszöbbetét, hátsó szárnyat, a 4 csöves kipufogó kivezetésből és a hátsó köténylemezből álló komplett hátsó köténylemez szettet.
  • Továbbá rugók, BR18” sportkeréktárcsák, amik szintén a csomagban találhatók. Egyenkénti vásárlással szemben 15% -ot lehet spórolni a csomag megvételével.
a csomaghoz
2. példa: Audi Q7

Aki a divatos Audi Q7-ét szeretné az ABT-nál AERO csomaggal jobbá tenni, az mindössze 2.115.100-HUF-ot fizet. Az ár magába foglalja a következő komponenseket:


  • első spoiler, küszöbbetét, komplett hátsó köténylemez (ami 4 csöves kipufogó kivezetésből és hátsó köténylemezből áll), kerékjárat szélesítés, nyomtávszélesítés, rugók és ABT BR 20” sportkeréktárcsák. A Q7 az AERO csomaggal igazi ABT-tá válik. Az egyenkénti vásárlással szemben mindez jutányos áron van – 373.250.HUF-ot lehet megspórolni a csomag megvételével.
a csomaghoz


Természetesen nem csak az Audi Q7 és a VW Golf V az egyedüli modellek, amikre az ABT az AERO csomagot összeállította, hanem a többi modell esetében is ugyancsak elérhető ez a teljesen problémamentes ajánlat: Audi A3, A6, valamint a VW Tiguan, Touareg és T5 esetében is.