Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A japán INGS+1 legújabb munkája a Mitsubishi EVO X-est veszi alapul. Az alaphelyzetben versenypályára született kisebb aerodinamikai kiegészítés immáron az utcai verzióra is elérhető, a négy darabos szett minden eleme pedig hamarosan - nem kimondottan olcsón - meg is rendelhető a gyártótól.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A csomag fő alkotórészét az egyedi, kétféle anyagból is rendelhető első lökhárító alkotja, mely aszimmetrikusan kialakított beömlőkkel, karbon légterelő lapokkal és intercooler borítással, valamint a fékek hűtésére kialakított, szintén karbon hűtőcsatornával szereltek fel. További kiegészítésként egy Z-Power névre keresztelt hátsó szárny készült a típushoz, a kiegészítők sora pedig ezzel ki is fújt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A feltehetően a Tokiói Autószalonra készült demóautót az aerodinamikai alkatrészek mellett minden földi jóval felszerelték. Felnik terén az INGS Sports / TS06 tárcsáira esett a választás, 18” méretben, 245/40R18 Bridgestone Potenza abroncsokkal. Az állítható futóművet, valamint a hat- és négydugattyús, elől 370, hátul 332 mm tárcsákkal szerelt fékeket az Endless szervírozta, a megerősített kuplung pedig az Exedy nevét viseli magán. A módosítások komolyabb motortuningot is sejtetnek, az egyetlen teljesítménynövelő opciót azonban csak a 5Zigen Proracer ZZ rendszere jelenti – e mellett fontosnak találták kiemelni a motor, valamint a váltó és a diffi kenőanyagát is, amit a RESPO olaja szolgáltatott. Végezetül, az utasteret egy pár Bride sportülés teszi biztonságosabbá.