Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A csúcskategóriás Ferrari 612 Scaglietti-t alapul választó átalakításokat láthattunk már korábban is, a Novitec, valamint a Hamann Motorsports gondozásában. Úgy néz ki, ezeknek a csomagoknak is megvan a maga piaca, hiszen három évvel a megjelenés, és egy évvel az utolsó rivális tuningja után még mindig van új a nap alatt. A legfrissebb elkövető pedig a német Imola Racing.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A megvadított Ferrariról egyelőre csak képek jelentek meg a gyártótól, így a mechanikai módosításokról még nincsenek számottevő információk. A céget fémjelző futómű- és kipufogó-oldali tuningot ismerve, a sport rendszer borítékolható mindkét téren, az azonban kérdéses, hogy motorilag is kapott-e némi pluszt a Scaglietti.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Annyi mindenesetre biztos, hogy igen komoly optikai-aerodinamikai szett került felszerelésre. Új első légterelő toldat, hátsó diffúzor, küszöbök, kiszélesített sárvédők, valamint egy aprócska hátsó légterelő gondoskodik a zúzós külalakról, mindezt ízléses kéttónusú fényezés teszi még egyedibbé. Az összképet végül méretes fekete polír felnik dobják fel, kötelezően alacsony profilú abroncsokkal szerelve.