Az eddig BMW, Mini, Ferrari, Lamborghini, Porsche és Land Rover koncepciókat rendületlenül gyártó Hamann, az elmúlt időszakban elkalandozott egy kicsit. A Fiat és az Aston Martin után - a kiszivárgott kémfotók tanúsága szerint - repertoárjukba egy újabb igazi nagyágyú, a Mercedes SLR McLaren is megérkezik.

Talán nem is kell bemutatni a Mercedes egyik legbrutálisabb és legdrágább autóját, hiszen számos cikk főszereplőjeként olvashattunk már róla. Az autóról kiszivárgott képeket látva igen ütős megjelenésre számíthatunk. A tetőn található légbeömlő, a hátsó diffuzor és méretes hátsó szárny brutális megjelenés mellett komoly motorerőt is igér. Az optikát kéttónusú fekte-fehér fényezés, sötétített hátsó lámpák és egy színben passzoló Hamann felni garnitúra teszi majd teljessé.

A Volcano fedőnevű koncepcióval a Hamann olyan neves cégek mellé iratkozik fel, mint a RENNtech, Mansory és a Brabus, akik szintén hozzápiszkáltak már a Mercedesek királyához. Vélhetően a hivatalos részletek is hamarosan napvilágot látnak.

Fotók: Bram Corts