Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Mini Coopertől a Lamborghini Gallardoig ezerféle típust maga mögött tudó Hamann Motorsport egy igen exkluzív alanyt választott legfrissebb munkája alapjául: a gyárilag is brutális Porsche 911 Turbo sem úszta meg a cég tuning kúrája nélkül, mely 150 további lovat hozott a ménesbe – persze a Hamann logón találhatón kívül.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Aki esetleg kiautózta már a gyári paripákat, a kúra után mérhető 630 lóval biztosan ellesz egy ideig. A Stallion a mezei Porsche 3.9 másodperce helyett 3.3 szekundum alatt éri el a százas tempót, melyet nagyobb turbók beépítésével, rozsdamentes sport kipufogórendszerrel, sport légszűrővel, valamint természetesen az elektronika átprogramozásával értek el. A még hatékonyabb száguldozáshoz mind emellé 8 centiméterrel alacsonyabbra vágott tetőt, valamint egy komplett aerodinamikaiKattints a képen a galéria megtekintéséhez! csomagot is indokoltnak láttak Hamannék.

A spoilerszett okozta vizuális örömöket a cég 20 colos, három részes felnijei, valmint némi „racing” matrica dobja fel, ugyanakkor az utastér sem maradt változatlan: A Stallion belseje struccbőr borítást kapott, az ajtók pedig lambó stílusban nyílnak, igaz, azok kívül is.