Linkgyűjteményünk 5 db érdekes külföldi és magyar autós oldal elérésével bővült ezen a héten is.

A külföldi oldalak közül leginkább a gyorsulás szerelmeseinkek lehet ínyére a Streetracers Online magazinja, mely számos írást, képet és videót tartogat az érdeklődők számára. Ami leginkább megragadta tekintetünk, az az autós Shockwave játékok egy elég kiterjedt gyűjteménye (a multimedia menüpont alatt), amely az elkövetkezendő gyorsulásban szegény időszakban talán még jól is jöhet majd :)


2 Fast, 2 Furious, 2 Mitsubishis
Aki látta a Halálos Iramban második részét, valószínű jó ideig a fejébe vésődött a filmben látható gyönyörű Lancer Evo és az Eclipse Spyder. Többek közt ezekről is találhattok infókat és képeket a többi utcai Mitsubishi mellett a film hangulatában kialakított Mitsubishistreet.com-on.

Egyik neves tengerentúli gyártó, a Wingswest oldalán szebbnél-szebb karbon- és aluminium szárnyakban, valamint spoilerekben gyönyörködhetünk, kiterjedt adatbázisukban pedig kifejezetten típusra keresve találhatjuk meg autónkhoz leginkább passzoló alkatrészeket. Kár hogy csak külföldön van ilyen, mindenesetre ötletmerítésre kiváló az oldal.

A magyar oldalak közül első sorban a közelmúltban debütált Wild Thing Opel Club oldalát említhetjük, mely egy, a valóságban is létező balassagyarmati egyesületet takar. Mint az nevükből is kiderül tagjaik egytől-egyig Opel-fanatikusok, oldaluk tartalma szempontjából ez pedig igen meghatározó tényező, így a márka rajongóinak kötelező darab :)

Mai utolsó linkünkre egészen véletlenül találtam rá az internet útvesztőjében: gyermekkorom kedvenc sorozata a Knight Rider egy hazai rajongó oldaláról van szó, ahol egy minden szempontból szép gyűjteményt találhatunk meg az eposszal kapcsolatban. Az oldalt fenntartó fiatalember - Peti - heti rendszerességgel tesz fel újdonságokat és érdekességeket kedvenceiről, amit már csak a nosztalgiázás szempontjából is érdemes megtekinteni.

Amennyiben tudsz Te is egy jó linket, küldd el nekünk bátran: az [email protected] címre várjuk leveled ez ügyben. Jó böngészést!