Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Egy korábbi cikkünkben már bemutattunk egy Lamborghini Murcielago LP640-es koncepciót a német Hamann prezentálásban. Mostani cikkünk főszereplője szintén egy ilyen fenevad lesz, a legújabb változatot egy szintén német tuning cég, az Edo Competition készítette.

Az Edo mérnökei elég meggyőzőnek találták a gyári teljesítményt ezért csak apró változtatásokat eszközöltek. A motorelektronika újraprogramozásával, egy új levegőszűrő, illetve sport kipufogó rendszerrel nyertek ki még 23 lóerőt és 15 Nm nyomatékot a 6.5 literes, V12 aggregátból. Az eredmény pedig 3,8 másodperces 0-100 km/h-ás gyorsulás és 348 km/h-ás végsebesség.

A Murcielago külsejével sem kellet sokat foglalatoskodni, hiszen egy Lamborghiniről van szó. Állítható hátsó szárny, egyedi - a megrendelő igényei szerint választható - felni garnitúra - ennél több talán nem is kell az egyébként is tökéletes design mellé.

A belsőtérben apró, de ízléses módosítás történt: karbon műszerfal betétekkel kívánták még sportosabbá varázsolni a fenevadat.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!