Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Békéscsabán az elmúlt hétvégén immáron ötödik alkalommal rendezték meg a már hagyománynak számító Autó-Motor Show-t. A rendezők nagy örömére idén is szép számmal látogattak ki a Városi Sportcsarnok területére.

Bemelegítés gyanánt a külső aszfaltos parkolóban áttekintést kaphattunk számos autó, illetve motor szalon idei felhozatalából. Azonban pár perc nézelődés után türelmetlenül a lényegre térve belevetettük magunkat a csarnok látnivalóiba.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A felhozatal ismét színesre sikeredett. Számos autó, illetve motor csodában gyönyörködhettünk. A csarnok szívében tuning cégek, old timer-ek, ritka és különleges motorok kaptak helyet. Autó fanatikusságom ellenére volt néhány igazán szép épített chopper, ami mellett keresgéltem az államat. Hihetetlen idő, pénz, és természetesen munka fekszik ezekben a kétkerekű fenevadakban. Minden tiszteletem az alkotóké. Az újdonságok közül mindenképpen érdemes megemlíteni egy összkerékhajtású, 480 lóerős 6100cm3-es V8-as Chrysler 300CC-t, egy mindösszesen 3 évig gyártott Angol veterán sport Javelin Jowee Jupiter-t, valamint egy gyönyörű Ford Mustang-ot. Továbbá megcsodálhatunk néhány, már a tavalyi kiállításról is ismert darabot, úgy mint a Volkswagen Bogár alapjaira épített ezüstszínű „Tatinson Speedster” koncepciót, vagy a Cadillac Klub néhány gyöngyszemét. A többiről pedig beszéljenek majd a képek.

A csarnok melletti méretes sátorban idén is megcsodálhattuk a hazai autó tuning társadalom számos magán, illetve profi képviselőjét. A sátor alatt találhattunk néhány igazi gyöngyszemet is: a narancs-fekete fényezésű Mitsubishi Eclipse Spyder-t (kedvencem), az idei tuning szépségverenyünket vezető flip-flop Ford Focus-t, a sárga-fekete Seat Ibiza-át és a Honda CRV-t (Top tuning címlap autók), de említhetjük még a fekete-piros Fiat Stilo-t, az Okvát féle Audi S4-et és még pár egyéb különleges darabot.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A sok autó illetve motor csoda mellett azonban számos programmal is emelték a rendezvény színvonalát: motor bemutatók, gumifüstölés és drift a drifter.hu és a DCS Tuning Group közreműködésével, jó zene és speekerek, roncstaposás a füves területen, városnézés helikopterrel, dögös testfestett csajok, valamint Magyarország egyik legkedveltebb Playmate-je, Dundika is szorgosan osztogatta szignóit.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Összességében idén is egy igen hangulatos rendezvényen vehettünk részt a Békéscsabai sportcsarnok területén, ahol vasárnap már a mia standunkkal is találkozhattak az érdeklődők.