Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az X5-ös idei újjászületése után a Hamann ismét kezelésbe vette a terepjárók üdvöskéjét. A BMW tökéletességét bizonyítva, az E70-es számos részét érintetlenül hagyták a Hamann mérnökei. Azonban a futóművet, a felniket, a teljesítményt, az aerodinamikát, illetve a belső teret a Laupheim-i specialisták a tökéletesről is egy fokkal feljebb javították.

Az új aerodinamikai csomag - igen hosszas tervezés és tesztelések után - tökéletesre sikeredett. A Hamann a szokásos elemeket cserélte le egyedi darabokra. Az új első és hátsó lökhárító, valamint az új, laposabb hatást keltő küszöbök mellé az autó stabilitását is jelentősen befolyásoló tetőszárny is felkerült.

Ekkora monstrum belendítéséhez igen jelentős teljesítmény szükséges, ezért minden egyes extra lóerőt meg kell becsülni. A Hamann ennek érdekében újraprogramozta a Motronic vezérlést. A 3.0 literes, benzines gyári teljesítményét 14 lóerővel és 25 Nm-rel, a 3.0 literes dízel változatét pedig 30 plusz lóerővel toldották meg.

A felni választásnál mindig nehéz dolguk van a tervezőknek, hogy megtalálják az autó egyedi külsejéhez legjobban passzoló, szintén egyedi kerék garnitúrát. A Hamann ezért a választást inkább a megrendelőre bízta. Négy saját tervezésű felni típus közül lehet választani. Az ötküllős PG3, a sűrű küllős Anniversary I – II, valamint a legújabb Edition Race garnitúrával vadíthatjuk legújabb X5-ünket.

A nagy külső nagy belsőt is takar - az új X5-ben élmény utazni. A Hamann természetesen ezt szerette vonla tovább tökéletesíteni. A megrendelő által kiválasztott színű extravagáns bőrbelső, TV-vel, DVD-vel, Playstation-nal valamint navigációval felszerelt multimédia rendszer teszi még nagyobb élménnyé utazásunkat.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!