Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Hamann legújabb koncepcióját könnyűszerrel össze lehet téveszteni egy lopakodó bombázóval. Egyetlen igazi árulkodó jel, hogy talán még sem egy csúcs vadászgépről van szó az, hogy a szerkezet négy igen méretes keréken gurul. A Hamann Lamborghini Murcielago LP640 igen komoly és egyedi látványt nyújt.

Az LP640 autó mivoltáról megbizonyosodva még mindig könnyen elhinném, hogy tud repülni. A Hamann azonban gondoskodott, hogy az autó a földön maradjon. Ilyen célzattal került fel egy új, egyedi tervezésű, két kis szárnnyal ellátott első lökhárító, valamint egy hátsó szárny is.
További aerodinamikai változtatásként lehet megemlíteni az új diffuzorral ellátott hátsó lökhárítót, az új küszöböket, valamint egy Diabló GT-R-t idéző tetőre applikált légbeömlőt. A német csapat a Murcielago elképesztő megjelenését egy saját tervezésűm egyedi 20”-os verseny felni garnitúrával tette teljessé.

A gyárilag sem szolid kipufogó hangzást tovább erősítve igazi versenyautós érzést ad az új, dupla kipufogóval ellátott verseny rendszer.

Az autó belsejébe nyolc karbon elemből álló csomagot készítettek, valamint egy impresszív multimédia rendszer is installálásra került.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!