Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Nyerő párosnak számít, ha a Hamann egy Ferrarit vesz kezelésbe. A méltán híres német tuning cég a legújabb Maranello-i „csődört” vette kezelésbe, és komplett teljesítmény, illetve optikai tuningot tartalmazó csomagot készítettek 599 GTB-hez. Egy igazi Batmobile-t alkottak.

A teljesítmény terén egy új sport leömlő és kipufogó rendszer segítségével 53 extra lóerővel bővítették az alapból is népes ménest. Az autó 6 literes V12-es aggregátjának 673 lóerős teljesítménye vetekszik akár az Enzo félelmetes erejével is. Továbbá egészen meggyőző adatnak számít az is, hogy az autó minden 2.3 kg-jára 1 lóerő jut!!

A Hamann számára igen nagy kihívást jelentett az optikai csomag megalkotása a GTB 599-hez. Mondjuk, kinek lenne ez könnyű feladat, hiszen egy tökéletes vonalvezetésű, Pininfarina munkáját dicsérő Ferrariról van szó. Ennek ellenére igen dögösre sikeredett a fekete Hamann Ferrari. Az új aerodinamikai csomag egyedi, nagyobb leszorító erőt biztosító első és egy difúzorral ellátott hátsó lökhárítót tartalmaz, egyedi küszöb garnitúrával, tető- illetve hátsó szárnnyal, valamint néhány egyéb apróbb optikai kiegészítővelmegtoldva. Az autó optikai összhatását 21”-os három részes ultra könnyű verseny felni garnitúrával tették teljessé, elöl 245/30, hátul pedig 345/25-ös abroncsokkal.

Az autó simán megállná a helyét egy Batman filmben, mint a legújabb Batmobile. A belsőtérben további nyalánkságokkal találkozhatunk: exklúzív bőrbelső, DVD, TV Playstation.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!