Szeptember 28-án, csütörtökön veszi kezdetét a TOP Tuning és Carstyling.hu szezonzáró TUNING PARTY, a Hungexpo területén a 16, 17, 18 és a D pavilonokban.

Talán nem kevesen emlékeznek még a tavalyi évzáró showra, és a MAXI Tuning pavilonra, mely az akkori kiállítás egyik legkedveltebb színfoltját képviselte. Idén hasonló élményanyagra számíthatunk, viszont sokkal színvonalasabb körítésben és nagyobb volumenben.

Programok terén 2005-ben sem lehetett panasza senkinek, idén azonban egy kis újítással szeretnénk kedveskedni a Carstyling.hu klubtagoknak: szombaton és vasárnap klubkártyánk felmutatásával 1 fő és 1 autó 1500 forint ellenében parkolhat a pavilonok melletti szabad területre (kártya nélkül a belépő 1300 Ft, a parkolás pedig autónként 600, függetlenül attól, hogy külső, vagy belső területről van szó).

Szeretettel várunk tehát mindenkit a találkozóra, valamint a hétvégére időzített HUMMA hangminőség, Pioneer hangnyomás és TOP tuning EMMA Racing tuning versenyre, melyek helyszíne tehát a Hungexpo lesz! További érdekesség, hogy az összes versenyág egyben a döntő is lesz.

Továbbá, a hétvégén kerülnek kisorsolásra az éves TOP Tuning telefonos játék nyertesei is.

Regisztrálni az eseményre az alábbi űrlap kitöltésével tudtok. Szeretettel várunk tehát minden érdeklődőt és résztvevőt csütörtöktől a kiállításon, valamint szombaton és vasárnap a találkozón!

Teljes nevem:

Autóm márkája/típusa:

E-mail címem:

Telefonszámom:

Autóm képe:

Ekkor érkezem:

szept. 30. okt. 1.




Időpontok

Carstyling.hu találkozó
Dátum: szeptember 30. és október 1.
Időpont: nyitástól zárásig
(autó a helyszínen hagyható estére)

Pioneer hangnyomás verseny
Dátum: szeptember 30.
Érkezés: reggel 7:00-9:00

HUMMA hangminőség verseny
Dátum: szeptember 30. és október 1.
Érkezés: mindkét nap reggel 7:00-9:00
(autó a helyszínen hagyható estére)

EMMA Racing tuningverseny
Dátum: szeptember 30. és október 1.
Nevezés: szombaton 14:00-ig!
(autó a helyszínen hagyható estére)