Látogass el Közép-Kelet Európa első kiállítására, ahol a világ összes autócsodája jelen lesz. Simogasd meg a világ legszebb, legerősebb és legdrágább járműveit, hallgasd meg a hangjukat! Fantasztikus programokkal, élményekkel, sztárokkal vár április 27-től május 1-ig a HungExpo, ahová autóddal akár Te is díszvendégként érkezhetsz!

A Magyarországon első ízben megszervezett exkluzív kiállításon a teljes 2006-os sport- és luxusautó kínálatot megtekintheted. Gyermekkori álmaid: Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce, Bentley, Lotus, Maserati és azok is, amelyekről talán még nem is tudtad, hogy álmodnod kellene róluk: Pagani, Koenigsegg, Gumpert, Spyker, Wiesmann...

A Hungexpo területén, az A, D és F pavilonokban, összesen 28,000 négyzetméteren, számos világmárka legkomolyabb és legdrágább sport-és luxusautóival, színvonalas közönségprogrammal és rengeteg érdekességgel vár az az öt nap, mely bizonyosan történelmet fog írni a hazai kiállítások eseménynaptárjába.

A felbecsülhetetlen értékű autócsodák mellett csúcskategóriás motorbiciklik lesznek kint megtekinthetők, speciális kivitelben: Harley Davidson, Ducati, MV Agusta, Moto Morini, Aprilia, Suzuki és Kawasaki, továbbá F1 versenyautók, rengeteg gyönyörű klasszikus autó valamint nem utolsó sorban Tuning & HIFI Show gondoskodnak a látnivalók hosszú soráról.


A kiállítás díszvendégei nem csak az autók lesznek, de maguk az alkotók is. Tiszteletét teszi Magyarországon Mr. Horacio Pagani, a legendás Pagani autógyár elnöke, Mr. Christian von Koenigsegg (elnök, Koenigsegg autógyár), valamint Mr. Victor R. Muller, a Spyker autógyár cégvezetője is. A sportautók iránti szenvedélyéről híres Mr. Dolph Lundgren német színész, Havasi Balázs zongoraművész és a Crystal együttes szintén a kiállítás vendégei lesznek.

Légy Te is díszvendég!

A rendezvény médiapartnereként lehetőséget kaptunk rá, hogy a Carstyling.hu közösségéből limitált számban kiállítási lehetőséget, és egyúttal ingyenes belépést, valamint ellátást biztosítsunk oldalunk tagjainak. A meghívás április 28-ára, péntekre szól, melyre az alábbi űrlap kitöltésével tudsz regisztrálni. A jelentkezéseket a szervezők bírálják el, és amennyiben Téged is kiválasztanak, az autód ezen a napon, nyitás előtt, vagy 27-én csütörtökön, zárás után kell a helyszínre hoznod. Az autód őrzött, kültéri helyen lesz kiállítva a pénteken. A nap folyamán Te, és partnered részére ingyenes belépést biztosítunk, valamint étel és ital szempontjából a rendezvény főszervezője, Mr. Bader al Roudhan vendégszeretetét élvezheted.

Teljes nevem:

Autóm márkája/típusa:

Email-címem:

Telefonszámom:

Autóm képe:




A jelentkezéseket a szervezők április 26., szerdáig várják! Kérdéseidet a [email protected] címen teheted fel. Ha úgy érzed elég exkluzív az autód, hogy megjelenjen a rendezvényen, ne habozz, regisztrálj, és légy Te is a kiállítás díszvendégei között!

További információk a rendezvényről: www.luxusautoshow.hu