Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!


A német Hamann nevét számos látványos autócsoda dícséri. Mostani munkájuk azonban egy kicsit rendhagyónak számít, hiszen egy vérbeli luxus-sportautót vettek kezelésbe, mégpedig egy Lamborghini Gallardo személyében. Azt azért gyorsan hozzá kell tenni, hogy a Hamann mérnökeinek eszébe sem jutott komolyabban belenyúlni ebbe a hihetetlenül erős és gyönyörű autóba. Egyszerűen csak hűek akartak maradni a Lamborghini hagyományokhoz.

További mellébeszélés helyett jöjjenek a tények. Mondhatnák akár a mára már elcsépelt szlogen újabb verzióját: a Hamann szárnyakat ad... igen, végre a Lamborghini Gallardo-ra is felkerültek a Lambo szárnyas ajtók - az eredmény pedig önmagáért beszél. Annyit azért még hozzá kell tenni, hogy nem teljesen újkeletű az ötlet, hiszen a BF Performance már hónapokkal ezelőtt előállt a saját verziójával.

Mindenesetre további kiegészítésként egy kis extra dekoráció is felkerült az autóra. Íme egy jó példa arra, hogy a kevesebb néha több - mondjuk egy Gallardo esetében nehéz azt mondani, hogy lehetne még ennél is szebb.

A Hamann további igényes változtatásokat is kínál a szerencsés Gallardo tulajdonosoknak: különböző aerodinamikai elemeket, egy új kipufogó rendszert, a tulajdonos vezetési stílusához legjobban igazodó futóművet, brutális felniket valamint számos luxus elemet az utastérbe is.

A BMW 6 és Ferrari F430 tulajdonosoknak sincs oka szomorkodni, mert szárnyas ajtók tekintetében a Hamann-nál rájuk is gondoltak.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!