Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A világ első számú Ford specialistájaként számon tartott Wolf Concept tuningműhely bemutatta az új köntösbe bújtatott Ford Fiestát, melyet kívül belül átalakítottak annak rendje és módja szerint.

A cég elsősorban a dízel erőforrásokhoz kínál lehetőségeket, csatlakoztatható chipek formájában, melyek közbeikatatásával az 1,4-es TDCi dízel aggregát 84 lóerőt és 185 Nm-es forgatónyomatékot produkál, az 1,6-os - szintén TDCi - motor pedig 118 lovat és 255 Nm-es forgatónyomatékot állít csatasorba. A gyári kipufogórendszert egy rozsdamentes acélból készült sport rendszerre cserélték, mely krómozott, 76 mm átmérőjű dupla végekben ontja magából a gázokat. A tökéletes útfekvés érdekében, egy új sportfutómű felszerelésével az autót 35mm-rel ültették közelebb a földhöz, mindemellett a Wolf 5 küllős könnyűfémfelnijei kerültek felszerelésre, melyek egyébként 17” illetve 18”-os méretben rendelhetőek.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az modellfrissítésen átesett Fiesta külsőleg egyedi Wolf fényezést, sötétített ablakokat, nagyobb levegőbeömlővel ellátott, két ködlámpának helyet tartogató első lökhárítót, egy pár küszöbspoilert és egy hátsó tetőspoilert valamint egy új hátsó lökhárítót kapott.

Az utastérben beszerelésre került egy króm Wolf pedálszettet, valamint bőrbe vonták a váltót, a kézifékkart és a kormányt.