A TopCar lassan a Porsche teljes modellpalettáját lefedi tuningcsomagjaival. Legutóbb a Panamera-t és a Macan-t alakították át, most pedig itt a pakett a 991 generációs 911 Turbo és Turbo S modellekhez.

A módosítások olyan széleskörűek, hogy az oroszoknak 9 hónapra volt szükségük a munkálatok befejezéséhez. A legjelentősebb újítás a 991-es széria esetében a Stinger GTR bodykit létrehozása, melynek elemei javarészt szénszálas műanyagból készültek.

A karosszériacsomag átalakított légbeömlőkkel és koptatóval ellátott első kötényt, új motorháztetőt, küszöbszélesítéseket, masszívabb diffúzorral felvértezett hátsó lökhárítót valamint méretes hátsó szárnyat tartalmaz. Az TopCar tunerei egyedi ötküllős ADV.1 felnikkel és karbon díszítőelemekkel koronázták meg az optikai módosításokat.

Természetesen az utastérben is történtek változások. Csiszolt arany valamint karbon betétekkel díszítették a kormányt, a középkonzolt, az ajtópaneleket, az ajtóbehúzókat és a műszerfalat, a bőrözött fekete felületeket és a szőnyegeket pedig sárga csíkokkal dobták fel.

A 911 Turbo és Turbo S modellekhez az optikázáson túl igény szerint teljesítménynövelés is rendelhető, igaz, Porsche mércével mérve csekélynek számít a 60 extra lóerő és a 130 Nm plusz nyomaték.

A TopCar Porsche 911 Turbo és Turbo S Stinger GTR modellek a jövő januárban megrendezésre kerülő Performance Car Show-n fog bemutatkozni a nagyközönség előtt, Birmingham-ben.