Itt az oroszok első widebody-kittel megfejelt tuningcsomagja a nemrég megjelent Macan-hoz.

A TopCar mindig is előszeretettel tuningolta a stuttgarti márka modelljeit. Készítettek már extrém, krokodilbőrrel borított utasteret a Panamera-hoz, de a 911 Carrera és annak kabrióváltozata is kedves a számukra. Most elérkezett az idő, hogy a tavaly év végén bemutatott Porsche Macan is átalakításra kerüljön.

A neves német gyártó legfrissebb modellje komplett aerodinamikai csomagot kapott, amely vadonatúj, mélyebbre helyezett koptatóval ellátott első lökhárítót, sárvédőív- és küszöbszélesítéseket, új, diffúzorral kiegészített hátsó lökőst, valamint pofás hátsó légterelőszettet tartalmaz.

Mindegyik karosszéria-kiegészítő vákuumformázott karbonszálas műanyag és kevlár ötvözetből készült, a paketthez pedig ultrakönnyű kovácsolt ADV.1 felnik is rendelhetőek.

Ami az utasteret illeti, az oroszok most önmagukhoz képest kicsit visszafogottabbak voltak. Sehol nem látni krokodilbőrt vagy aranyszínű kiegészítőket, szénszálas betétek azonban annál inkább megtalálhatóak a műszerfalon az ajtókon, vagy a kormányon. A beltér nagy részét pedig prémium minőségű, a kocsi színéhez passzoló kékeslila bőr borítja.