Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A világ leggyorsabb Bentley-je, az ASI Tetsu GTR már két ízben is szerepelt híreink között. A nyári, aranyszínű verziót ősszel a már a SEMA Show-ra szánt fekete-fehér romboló követte, mely a TOYO Tires standján hívatott az igét osztani. A napokban viszont ismét egy új színséma látott napvilágot, elvileg a végleges – lassan csak eltalálják már.

Az autó paramétereit valószínűleg már mindenki kívülről fújja: full-custom, 207 cm széles, karbon elemekkel tűzdelt kaszni, limitált, 29 példányos gyártás, nagyobb turbók, új kipufogórendszer és vezérlés, 6.0 liter, ikerturbó, V12 és nem kevesebb, mint 800 lóerő a kerekeken.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az új ruha talán a legszebb és legletisztultabb az összes többi között. A fekete-fehér színösszeállítás most matt változatban pompázik, a csicsás festést a motorháztetőn pedig egyszerűbb, de mégis mutatós leveles minta váltja, mely a japán művészet legősibb tradícióit idézi fel. A design elkövetője nem más, mint Tetsuei Nakamura, kinek nevét számos neves luxushotel és illusztris helyszín díszítése jegyzi. Az utastér szintén Japán szellemét őrzi: az ülések és a szőnyegek az ősi, kyotoi Nishjin szövés stílusjegyeit viselik magukon, a külső elemekhez passzoló dizájnnal. A végleges Tetsu GTR tulajdonképpen egyfajta presztízs-autóként jelenik majd meg, a felkelő nap országának kultúrája előtti tisztelgés jegyében.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A korábban látott krómfelnik is cserére kerülnek, a Bentley az ASI saját, 22 colos kovácsolt garnitúráját kapja, speciális, éjfekete színben, valamint egyedi mintázattal a peremeken. További változtatásként 12-dugattyús ASI fékrendszert szereltek fel, a fényszórókat lesötétítették, az utasteret pedig az egyedi kárpitozás mellett karbon sportkormány dobja fel.

Folyt. köv..?

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!