Még egy igazi amerikai seriff-nek is jól jöhet egy kis segítség Németországból. Az ilyen nem mindennapi tuning programok Európa első számú amerikai autó tunere, a GeigerCars.de számára mindennaposak. Legújabb feladatuk egy Texasi seriff „kis” szolgálati autójának átalakítása, mely során történetesen a világ leggyorsabb rendőr Hummer H2-sét sikerült megépíteniük. Az átalakítások után, a Hummer hatalmas, 7.0 literes lelke által teljesített 250 km/h-ás végsebesség számos gyorshajtó számára a véget jelenti.

Nézzük először a teljesítmény tuningot. Első lépésben a V8-as 7.0 literes erőforrásra egy kompresszort, valamint egy megfelelő hűtést biztosító intercoolert szereltek. Ez azonban még nem minden, hiszen a nagyobb terhelés elviselése érdekében speciális dugattyúk, főtengely, valamint titánium hajtókarok beszerelése is elengedhetetlenné vált. További teljesítmény növekedést jelentenek a sport vezérműtengelyek, valamint nem utolsósorban egy sport légszűrő kit. Végezetül a jobb levegő áramlás érdekében átalakították a hengerfejet és egy új sport kipufogó rendszerrel is felszerelték ez a nem mindennapi H2-est. A végeredmény pedig 700 paci és 904 Nm nyomaték. Ezzel a nem mindennapi teljesítménnyel a több, mint 3 tonnás autó monstrum 6,5 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra, a végsebessége pedig az elektronikai szabályzás miatt „csak” 250km/h.

Ekkora tömeg és teljesítmény mellé komoly tapadásra és még komolyabb fékerőre van szükség. Ezt hivatottak garantálni 380mm-es féktárcsák és a szemet gyönyörködtető kovácsolt 28”-os (!!!!) króm felniken feszülő 325/35-ös abroncsok. Végezetül pedig a GeigerCars.de mérnökei egy új sport futómű szett segítségével 105mm-el ültették lejjebb a kasznit.

A GeigerCars.de ismét egy különleges autót alkotott - vélhetően egy ilyen rendőrautó elöl nem sokan mernek majd elmenekülni :)