Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Geiger Cars Hummer H2-ese tökéletes arra a célra, hogy felhívjuk magunkra az utcákon a figyelmet. A SUV 28 colos felniken gördül, és világos zöldre van festve, a végsebessége pedig 220 km/óra, ami a jelentősen megnövelt teljesítményének köszönhető.

A teljes kasznit citrus zöld színre festették, valamint további krómozott kiegészítőkkel szerelték fel. Krómban úszik az első-hátsó lökhárító, az oldalkilépők, ajtókilincsek, a visszapillantók valamint a levegőbeömlő és a motort fedő borítás is.

A Hummer 6 literes motorját egy kompresszorral egészítették ki, e mellett egy speciális, nagyteljesítményű komplett kipufogórendszer és egy tökéletesen beállított ECU hivatott a plusz lóerők előcsalogatására. A módosítások a teljesítményt 550 lóerőre tornázták fel, a maximális nyomaték pedig 755 Nm-ben állt meg. A menetteljesítmények sem semmik: a végsebesség 220 km/óra, a 0-100 km/h-ás gyorsulás pedig mindössze 8,2 másodperc.

A Geigercars természetesen módosított a felfüggesztésen, hogy minél biztonságosabban lehessen terelni ezt a böhöm nehéz gépet. A legszembetűnőbb újítások a kovácsolt krómfelnik melyek elöől-hátul 10"x28 colosak 325/35 R28-as pacskerekkel. Ezt a szettet (felni + gumi) természetesen külön is meg lehet vásárolni, kereskedelmi áruk együttesen 19,800 Euró, azaz valamivel több, mint 5 millió forint. Persze vannak kisebb át,érőben is...
Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!
Kereken 10 centiméterrel ültették lejjebb a H2-est. Ennek megfelelően sportos felfüggesztést kapott, speciális, borulást megelőző gátlókkal. Ahhoz hogy egy ezt a nehéz SUV-ot meg is lehessen időben állítani 3,8 cm széles, bordázott, hűtött féktárcsákkal szerelték fel, melyekbe 8 dugattyús féknyergek harapnak.

Az hummer utasterét zöld bőrrel vontak be, a bőrt pedig zöld öltésekkel varrták össze. Belül még találunk navigációs rendszert, DVD lejátszót, televíziós vevőkészüléket, valamint még két LCD kijelzőt, amit a műszerfalba integráltak.