Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Májusi eső aranyat ér – tartja a jól ismert mondás, ami a mezőgazdaság szempontjából minden bizonnyal teljes mértékben helytálló. Egy egész napos reptéri program esetén azonban nem feltétlenül: mindezt testközelben tapasztalhattuk meg a hó első vasárnapján, a taszári gyorsulási majálison.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az elemek sajnos nem kímélték a rendezvényt, a nyitástól szorgalmasan szitáló eső csak kora délutánra hagyott alább, majd később hosszabb-rövidebb időszakokra még a nap is előtűnt az egyébként összefüggő felhőzet mögül. Elég nedvesen indult tehát a 2011-es gyorsulási ünnep, a körülményekhez képest azonban meglehetősen nagy számban érkeztek nézők és résztvevők az egykori NATO reptér betoncsíkjára, hiszen programokból és látnivalókból még így sem volt hiány.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A szokásos negyedmérföldes, nemzetközi versenyzőket is felvonultató erőpróba mellett egy GYMKHANA pálya került kialakításra, mely a sportág bemutatói mellett drift- és szlalom versenyzők részére is nyitva állt, hogy számot adjanak rajta tudásukról. Továbbá nem maradtak el a Futam rendezvényeken már szokásosnak mondható programok sem, így a pályavégi betonkockán a Kicker dB CUP hangnyomás verseny aktuális fordulója, valamint a Carstyling.hu Show and Shine Tour második állomása is megrendezésre került.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Számos, a korábbi évekből már ismerős versenyzőt láthattunk viszont az indulók között, nagy örömünkre többen is jelentősen fejlesztettek az idei szezonra. Annyi biztos, hogy jó páran tettek maradandó eredménnyel járó látogatást az idei Tuning Show-n is jelentős szerepet vállaló Zsukart csapatánál, így kapóra is jött a Taszárra tett „Paint” forduló, mely során az autókat díszítő dekorációs elemeket, valamint fényezést értékeltük plusz pontokkal.

Az időjárás sajnos erősen meglátszott a nevezők létszámán, a korábbi évekhez képest a találkozós autók, így a szépségverseny résztvevői is igen kevesen voltak, a TOP 10-es helyezésekből nem is tudtuk az összes kupát kiosztani.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A harmadik forduló eredményei a következőképpen alakultak:

Név

Autó márka/típus

Pontszám

Kakas Arnold

Suzuki SX-4

4 pont

Eszes Zsolt

VW Golf II GTD

2 pont

Furák Krisztián

Peugeot 206

2 pont

Farkas István

Peugeot 206

2 pont

Durgó Zoltán

Mazda 323

2 pont

Zsoldos Gábor János

Seat Ibiza

2 pont

Hábián Márió

Opel Tigra

1 pont

Kárpáti István

Volkswagen Golf II

1 pont

Kozma Tamás

VW Golf IV

1 pont

Vida Zsolt

Opel Corsa OPC

1 pont

Gesztesi Gábor

Opel Corsa

1 pont

Varga Ákos

Fiat Punto

1 pont

Kovács Norbert

Citroen C2

1 pont


Ne feledjétek: éves pontversenyünkbe még most sem késő benevezni! A részletes szabályzatot, a fordulókat és a jelenlegi állást ezen az oldalon tekinthetitek meg.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A Carstyling.hu Show and Shine Tour 2011 következő állomására május 15-én, vasárnap, a tököli reptér történetének legelső GYMKHANA Futamán kerül sor, ahová hasonló keretek és díjak mellett, szeretettel várunk minden meglévő és új nevezőnket – hiszen a tét nem kicsi! A Futam sorozat állomásainál megszokottan, külön Carstyling.hu parkolóban, színpaddal és a Kicker dB Cup-pal együtt kerül lebonyolításra a megmérettetés. A nevezés, valamint a VIP parkolás feltétele továbbra is a 2011-es Carstyling.hu klubkártya megléte, melyet természetesen a helyszínen is megvásárolhattok.

Találkozunk két hét múlva ott, az "INTERIOR" fordulóval!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!