Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Augusztus 27-én elérkezett az idő, hogy Zalaegerszeg polgárai ismét egy jókora adagot kapjanak a hazai tuning életből. A második Zalaegerszegi Tuningtalálkozó messze felülmúlta a tavalyi szárnypróbát, és egy igen ütős rendezvénnyé nőtte ki magát.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A verőfényes, reggel 9 órás nyitást követően irdatlan mennyiségű autó és ember vette uralma alá a Plaza parkolóját, melyet a múltkori bulival ellentétben most kerítés vett körül. A 700 Ft-os belépőjegy azonban jelképesnek számított mindazon látnivalókért és programokért, amelyek megtekinthetők voltak kint.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Dél felé, a helyszínen már egy gombostűt sem lehetett elejteni a résztvevők autói között, a tavalyi létszám a többszörösére duzzadt, mind a találkozóra érkezettek, mind a kiállítók terén. Rengeteg szép hazai egyedi építésű autó, demóautók, Cool a Verda és SakálCar alkotások tarkították a felhozatalt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Programok terén autó szépségverseny és hangnyomás és hangminőség versenyágakban lehetett nevezni, melyekre igen nagy érdeklődés is volt. Az Emma Racing fordulója technikai okok miatt elmaradt ugyan, de a hiány csak a hozzá tartozó szlalom versenyen mutatkozott, amire így nem került sor.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A nézők számára - a kiállított gépcsodák mellett – elsősorban többrendbeli topless autómosás, valamint az IMI Team bemutatói jelentették a felüdülést, valamint ne felejtsük el a színvonalas street fighter show-t sem. Imiék is beújítottak: a piros E30 Pickupjuk platójára egy széket rögzítettek, amiben egy szerencsés néző testközelből élhette át a pörgés örömeit. Újdonságnak számított az idén először Nyíregyházán látott autó szétverő show, melynek ütéseire már a nap kezdetétől lehetett licitálni.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A remek időben és hangulatban eltelt napot sajnos kiadós eső és szél zárta, így az eredményhirdetés, valamint az ajándékok kisorsolása már barátságtalan időben folyt – ezt leszámítva viszont egy nagyon jól szervezett, színvonalas rendezvényt tudhat maga mögött Zalaegerszeg – várjuk a folytatást jövőre is!

A versenyek eredményeit, valamint további képeket pedig hamarosan megtaláljátok a rendezvény hivatalos weboldalán!