Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Néhány hónap kihagyással, augusztus második vasárnapján ismét a Békéscsabai Sportcsarnokhoz vettük az irányt, ahol a VS Tuning Club a 2005-ös nagy sikerű rendezvény után másodízben szervezte meg a Viharsarki Tuning Fesztivált.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Előzetesen a klub több visszajelzést és támogatást kapott annak érdekében, hogy a rendezvény hagyománnyá nője ki magát a megyeszékhelyen, mindezt pedig a szervezés is remekül támasztotta alá. Az öt évvel ezelőtti eseményekhez hasonlóan, ismét egy fantasztikus, élményekkel teli nappal gazdagodhattunk, jól ismert, és eddig még nem látott gépcsodákkal, valamint természetesen gyönyörű helyi hölgyekkel megspékelve.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A látnivalókat számos érdekes betétprogram kísérte, így - a túl nagynak nem mondható demózási területet kihasználandó - gumiégetés autókkal és motorokkal, Street Fighter Show, bmx bemutató, RCA bemutató volt megtekinthető. Hölgyek frontján nem maradhatott el a hasonló rendezvényekhez már szinte hozzánőtt bikinis autómosás, de láthattunk divatbemutatót és számos táncbemutatót is.

Autósok részére, számos kategóriában lezavart szépségverseny, Hifi, valamint kipufogó hangnyomásverseny került megrendezésre, nyereményként kupákkal, és több, mint 100.000 Forint értékű vásárlási utalvánnyal, a BG Tuning és a BSR Tuning felajánlásában.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A látogatottság terén is remekül teljesítő találkozón cirka 100 átépített autó vett részt, köztük több klub, valamint a határon túlról román négykerekűek is tulajdonosaik is képviseltették magukat. A kiállított gépparkban több, eddig még számunkra is ismeretlen, vagy azóta átépült vas volt megtaláéható, közülük is kiemelten említenénk a BG Tuning mattfekete Passatját, mely az új designnal első alkalommal volt élőben megtekinthető.


Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Idén sem csalódtunk a viharsarkiak vendégszeretetében, és ezúton is köszönjük a meghívást az - előző esti buli után kissé másnaposan, de - remek hangulatban eltöltött vasárnapért! A többiről pedig beszéljen nem kis méretű galériánk.

A képek elnevezés alatt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!