Aki kint volt az idén húsvétkor a Carstyling.hu Tuning Show-n, bizonyára nem ment el szájtátás nélkül a csehek standja mellett: bizony, külföldi barátaink országuk legszebb 7 autóját hozták el hozzánk, most pedig itt a lehetőség, hogy mi is megmutassuk magunkat az Ő legnagyobb rendezvényükön, Brno-ban!

Még két nap indulásig: íme a magyar csapat!

A számos jelentkezést, valamint a külföldiekkel való egyeztetést követően összeállt a magyar csapat, mely hazánk színeit fogja képviselni a cseh rendezvényen, a Carstyling.hu égisze alatt. A kis túráról, és a kiállításról természetesen részletesen beszámolunk majd Nektek is! Addig is reméljük, hogy kedvező fogadtatásban lesz része odakint a hazai vasaknak.

A kiállítók névsora pedig emelkedő számsorrendben a következő:

Honda S2000
Quad

Peugeot 206
Goldair

Honda CRV
Bali

Peugeot Boxer
Doma

Volkswagen Corrado
Corri

Seat Altea XL
Emmenegger

Suzuki Swift
Milan

Nissan Micra
Királyfi

Toyota Yaris
Nakamura

Volkswagen Golf
Hans

Seat Leon
Fetya

Nissan Silvia s13
Led Peti



Korábban írtuk - miről is van szó?


Magyar stand a Tuning & Custom Salon Brno-n!

Az idén kezdődött baráti együttműködés keretei között, 10 magyar autónak adott a lehetőség, hogy a Carstyling.hu-t, és egyben hazánkat képviselje a Cseh Köztársaság legjelentősebb tuning eseményén. A létszám természetesen a jelentkezőktől, és a szervezők döntésétől függően még bővülhet! Az évről-évre nagyobb Tuning & Custom Salon, Brno kiállítási csarnokának legnagyobb pavilonjában, összesen 15.000 négyzetméteren kerül megrendezésre – és bár a legnagyobb cseh történéséről van szó, mégis mindössze egyetlen napig, 2009. szeptember 26-án, reggel 9:00-tól este 19:00-ig fogadja a látogatókat.

Gyere Te is velünk!

Több hazai autóstársunkkal egyetemben, már régóta szervezzük a kimenetelt a neves eseményre, szabad helyek azonban még mindig vannak. Amennyiben szeretnél velünk tartani, nincs más dolgod, mint megírnod részvételi szándékod, neved, kísérőd nevét (ha lesz), Carstylingos azonosítód, valamint telefonszámod a [email protected] e-mail címre, legkésőbb szeptember 6-án, vasárnap este 18:00 óráig! Az infókat továbbküldjük a szervezőknek, az autókat pedig ők fogják kiválogatni a jelentkezők közül. Mivel igen jeles kiállításról van szó, elsősorban Top Tuner és X-trem kategóriás autók jelentkezését várjuk, de természetesen a kategória nem minden: ha úgy érzed, autód megállná a helyét odakint, írj!

Hogyan megyünk ki?

Mivel az autóknak legkésőbb a rendezvényt megelőző nap éjfélig bent kell állniuk a pavilonban, a hazai konvoj 25-én pénteken délután 16:00-kor (az időpont még változhat) indul az M1 első pihenőhelyétől (Sasfészek-tó). Az út szerencsére nem sok, összesen 307 km, javarészt autópályán cirka 3-3.5 óra alatt fogjuk megtenni. A helyszínen van lehetőség az autók takarítására, a beállást követően pedig átsétálunk a szállásra, ami kb. 10 percre található a pavilontól. A rendezvényt közvetlenül a zárás után hagyjuk el autókkal, innentől a hazajutás már mindenkinek a saját tempója szerint történik. Az útvonalat - sponsored by Google Maps - itt alább is megtekintheted.


View Larger Map

Szállás

A szervezők többféle szálláslehetőséget is küldtek számunkra, melyek fejenként 800 és 1.500 cseh korona (~ 8.000 – 15.000 Ft) között mozognak. Mivel egy éjszaka szállásról van szó, igyekszünk a legköltséghatékonyabb megoldást megtalálni, a foglalást viszont csak akkor tudjuk leadni, ha már összeállt a végleges lista. Éppen ezért fontos, hogy még ezen a héten minden résztvevő leadja a jelentkezését, a fejleményekről pedig mindenkit tájékoztatunk majd. Aki egyedileg akarja megoldani a szállását, természetesen semmi akadálya, számára szívesen elküldjük a mi szálláslistánkat is.

Ha kedvet kaptál a dologhoz, nincs más hátra tehát, mint jelentkezned a fent leírtak szerint, az eseményről további infókat pedig ezen a linken találsz! További kérdéseiddel ezt a fórumot, vagy a [email protected] email címet bombázhatod.