A 2007-es évad legjelentõsebb állomásához érkezett a Dragracing versenysorozata.

2007. szeptember 8-9-én kerül megrendezésre a kétnapos rendezvény, melyen amellett, hogy gyorsulhatsz és nyerhetsz, rengeteg új érdekességgel, programmal várunk és nem utolsó sorban jótékonysági célokat is szolgál!

Az esemény fõ irányvonala ezúttal is a 402 méteres gyorsulás a kiskunlacházi reptér betonján, pontos idõméréssel, mely a barátaid és a családod számára is nyomon követhetõ a hatalmas kijelzõkön.
A verseny mindkét napon külön pontokért folyik, így szombaton és vasárnap is külön döntõkkel és kupákkal várunk. A versenyen a hazai gyorsulási gépeket tekintheted meg és ez persze nem minden!
Sor kerül a hazai Motoros OB-re is, mely garantálja, hogy a kétkerekûek sem akármilyen létszámban és minõségben jelennek majd meg a pálya területén!

A japán autók szerelmesei számára kihagyhatatlannak ígérkezik a buli, a már tavaly is nagy sikerrel teljesítõ Red Sun Fest idei felvonására mindkét nap meghatározza a rendezvény arculatát. Japán harcmûvészeti bemutatókból, gésákból és japán autós gyorsulásból sem lesz hiány.
A „rizsrakétával” rendelkezõk számára a megjelenés kötelezõ!

Az autósok számos kategóriákban nevezhetnek:
• szépségverseny
• hangnyomás verseny
• kipufogó hangerõsség verseny
• Drag Rally

A látogatók számára az egész napos programok:
• gyerek rajzverseny
• bohócok
• tombola – jótékonysági céllal
• hengerfej-dobó verseny,
• autó elhúzás verseny

Helikopteres és repülõs mutatványokat, és repülõs gyorsulást is láthatsz a versenypályán. Mindezek mellett a gyorsulásokhoz szinte már kötelezõen tartozó drift bemutatók sem maradnak el.


A számos nyereményjáték mellett a megrendezésre kerül a „NAGYCSAPAT - ki jön el a legtöbb baráttal, családtaggal” verseny is, ahol DVD lejátszó és GPS berendezés talál majd új gazdára. Az összes játékban érmekkel és ajándékokkal díjazzuk a legjobbakat.

Szombat este pedig a rendezvény központi színpadán koncertezik a Megasztáros Tóth Gabi, a Unique együttes, Krisz Rudi, Oláh Ibolya és még sokan mások.
Természetesen, ahogy megszokhattad a kiskunlacházi reptér betoncsíkján, sztárvendégekben most sem lesz hiány.

A Dragracing csapata e rendezvényt jótékonysági céllal tartja meg, és minden egyes belépõ vendég egy kis részben hozzájárul a Tiszadobi gyermekfaluban élõ gyermekek éltkörülményeinek jobbátételéhez, ahol többek között Oláh Ibolya töltötte gyermekéveit. Így minden látogató és versenyzõ, aki tiszteletét teszi a pályán ezen a két napon, egyúttal nemes célt is támogat.

Ahogy a rendezvény szlogenje is fémjelzi: „Egy úton járunk”
Mi autósok és motorosok, gyermekek és felnõttek az õsz egyik legnagyobb fesztiválján, szeptember 8-9-én találkozzunk a kiskunlacházi reptéren!