Ígértünk egy F&F meglepetés autót is a szegedi Szezonnyitó Tuning Show-ra, melyről most végre lehull a lepel - talán senkinek nem kell bemutatni: a világoszöld-arany színben pompázó csoda nem más, mint a Halálosabb Iramban film készítői által legyártott eredeti EVO VII-esek egyike, mely jelenleg egy európai gyűjtő tulajdonát képezi. A Mitsubishi EVO hetedik szériája a film forgatása (2003) után jelent meg a piacon, így a Halálosabb Iramban igazi premiert jelentett a számára, a filmben használt egyedi verzió pedig méltán vált feledhetetlenné.

Az EVO egyébként eladósorban van, így akinek a film után más vágya sem volt, mint ez az autó, le is foglalózhatja a helyszínen, akár 5 évre előre bebiztosítva ezzel a biztos csajozását. A tulajdonosa jelenleg 49.500 euróra tartja az autót.

Egyúttal pedig egy játékot is indítunk, mellyel szezonnyitó rendezvényünkre belépőt, valamint drift taxizást nyerhetsz!

Kérdésünk:
Ki vezette a Halálosabb Iramban c. filmben a zöld EVO-t?

1. Paul Walker
2. Nicholas Cage
3. Horst Tappert

A helyes válaszokat teljes név, email-cím és telefonszám kíséretében várjuk a [email protected] címre. A kérdésre helyesen válaszolók között 3 ingyen belépőjegyet, valamint egy Drift Taxizási lehetőséget sorsolunk ki, a belga Skyline vagy Silvia anyósülésében!

Alább pedig csináltunk egy kis gyűjtést az aktív szegedi topicokról